Pěkný vzhled prodává.
Tečka.

I starší auto může zářit jako nové. Vždy je samozřejmě nutné najít rovnováhu mezi vynaloženými prostředky a prodejním potenciálem.
A od toho jsme tady my. Poradíme a navrhneme smysluplný rozsah “proměny”. Určitě vám ale nebudeme nic nutit, když zjistíme, že daný vůz prostě takový potenciál nemá.
Zjisti více!

Prodáváte auto nebo vracíte operativní leasing?

V obou případech ukáže detailing naplno svůj potenciál. Při přípravě vozidla na prodej se zaměříme na to, abyste dokázali získat za vůz co nejvyšší cenu a současně prodej proběhl co nejrychleji, v druhém případě budeme minimalizovat pokuty za poškození od leasingových společností, které se hravě dokážou vyšplhat k desetitisícovým částkám.

Umýt.

Dokonalé umytí a dekontaminace je základ a v podstatě nutnost pro následnou korekci laku.

Vyčistit & oživit.

Na interiéru se najeté kilometry projevují snad nejvíce. Vrátíme kůži matný vzhled a dokážeme ji částečně vypnout. Hloubkovým parním čištěním zbavíme povrchy veškerého znečištění.

Rozleštit.

Pro většinu příprav bude stačit jednokrokové leštění, je nám jasné, že náklady jsou zde klíčové. U vozidel, která pravidelně navštěvovali kartáčovou myčku bude i tak proměna výrazná.

Retušovat & lakovat.

Na drobné poškození způsobené odletujícími kamínky bude stačit retuš, větší šrámy se už neobejdou bez lakovaní.

Nafotit.

Když budete mít zájem, připravíme vám sadu fotografií pro inzertní servery nebo můžeme vozidlo inzerovat na domácích i zahraničních portálech, ať vám celý proces prodeje maximálně usnadníme.

A Good Picture Sells!

Z naší zkušenosti víme, že dobře připravené a nafocené auto se prodá mnohem rychleji a ve většině případů za vyšší cenu.

  • SDÍLEJ:
Contact

Spojte se s námi.

A zjistěte, jak se můžeme postarat o váš vůz.

Navštivte naše studio.

Hviezdoslavova 1158/47
627 00 Brno

Probereme Vaše představy.

Neslibujeme nemožné, nejcennější je pro nás vaše důvěra. Jsme partnery i přáteli.

Poradíme.

A navrhneme nejvhodnější postup s ohledem na Váš předpokládaný rozpočet.

Rychlý kontakt

(+420) 731 113 730

info@mcgloss.cz

Kdy nás zastihnete?

Každý všední den mezi 10-16. Před vaši návštěvou si s námi ale prosím domluvte vhodný termín, rádi vám vyjdeme vstříc. Potřebujeme si totiž vyhradit čas, abychom se vám mohli věnovat v maximální míře.

Přijímáme


Jsme plátci DPH.

Contact