Keramická
OCHRANA

Dokonalý lesk. Ochrana před vnějšími vlivy. Snadné mytí a údržba.
Zjisti více!

Od základních až po certifikované keramické povlaky.

Používáme nanopovlaky od pouze od renomovaných výrobců jako je Gtechniq, CarPro nebo Kamikaze Collection. Jsme certifikované aplikační středisko holandského výrobce Cartec BV , který vyrábí profesionální údržbové a ochranné produkty pro automobily již více než 30 let.

CERAMIC GUARD SiCarbon+ Coating

Co vás určitě bude zajímat.

Svůj vůz máte rádi a chcete získat co nejvíce informací, než se rozhodnete pro aplikaci keramické ochrany. Následující body vám pomohou získat alespoň základní představu, jaké výhody vám může keramická ochrana přinést. Je to přece investice do vašeho vozu, kterou chcete vybrat dobře. Pokud nenajdete odpovědi na všechny vaše dotazy, budeme rádi, když se s námi spojíte. Vše vám srozumitelně vysvětlíme, vaše důvěra a následná spokojenost je pro nás klíčová.

Proč keramická ochrana laku?

Chcete, aby váš vůz vypadal jako nový, a to nejen prvních pár měsíců po koupi. Proto se také pečlivě o auto staráte, pravidelně ho myjete sami nebo necháváte ručně mýt. Slovo kartáčová myčka neznáte a několikrát ročně ho navoskujete.  I přes všechno toto úsilí si všímáte, že na autě přibývají drobné škrábance od mytí a špína na autě ulpívá již po pár dnech. Uvažujete, jestli neexistuje produkt, který by usnadnil péči o lak vašeho vozu a minimalizoval uvedené nedostatky. A právě tomto případě pomáhají keramické povlaky.

Co je keramická ochrana?

Je to tekutý polymer s vysokým obsahem oxidu křemičitého (SiO2). Nanáší se ve většině případů ručně a po vytvrzení vytvoří chemicky odolnou vrstvu na laku vašeho vozu. Zásadně mění kontaktní úhel, tzv. smáčivost povrchu. Povrch s vysokým kontaktním úhlem se stává hydrofobním, to znamená, že odpuzuje vodu a minimalizuje ulpívání nečistot na povrchu. Pro hrubé zjednodušení si můžete představit vosk na “steriodech”, vydrží několik let, dodá laku výjimečnou hloubku a lesk a svou tvrdostí dokáže odolávat jemným škrábancům.

Co dokáže keramická ochrana laku?

Ochrana před oxidací laku způsobená UV zářením:

Sluneční UV záření je nepřítel všech povrchů na autě. Následkem je vyblednutí a zmatnění  laku. To je o to víc markantní, pokud váš vůz stráví většinu času venku.

Ochrana před chemickými vlivy:

Kyselé deště, ptačí “bomby” nebo kontaminace ze silničního provozu, to vše půjde odstranit mnohem snadněji a maximálně se sníží riziko, že všechna tato znečistění prostoupí až k samotnému laku.

Na co keramika nestačí?

I když má spoustu výhod, má samozřejmě svoje limity. Nevyhnete se poškození od odletujících kamínků, nedokáže eliminovat šrámy, hluboké škrábance nebo promáčkliny z parkovišť.
Také vás nezbaví nutnosti auto umývat. Zůstane zaručené čisté mnohem déle, ale samo se neumyje.

Je keramická ochrana vhodná pouze pro lak?

Keramická ochrana není určená jen pro lakované díly, dokážeme ochránit plastové díly, světla, podběhy, brzdové třmeny, kola, skla nebo koncovky výfuku. Péče o takto ošetřený vůz je pak mnohem snazší.

Musím se o keramickou ochranu starat?

Auto mám ochráněné keramickou ochranou, tak ho přece nepotřebuji umývat. Omyl, toto je jeden z velkých mýtu o moderních nano povlacích.  Jako celý automobil, tak i keramická ochrana potřebuje pravidelnou péči. Základem je pravidelné ruční mytí. Díky hydrofobním vlastnostem je tento krok podstatně jednoduší a rychlejší, než u neošetřeného auta. Naše klienty vždy pečlivě a rádi proškolíme a v neposlední řadě doporučíme vhodné prostředky pro bezproblémovou údržbu.

Má keramická ochrana smysl?

Ano, samozřejmě má! Profesionální moderní nano povlaky podstatně sníží nároky na čistění a údržbu laku vašeho vozu, odmění vás hlubokým sklovitým leskem a radost vám bude dělat nádherný odvod vody a kapičkování.  Je keramická ochrana vhodná pro každého? Určitě ne. I přes všechny výhody, které poskytuje, vyžaduje pravidelnou údržbu. Není vůbec složitá, po praktickém proškolení ji hravě zvládnete sami. Pokud se ale po aplikaci keramické ochrany nemáte v plánu dále o váš vůz starat, neměla by pro vás tato investice smysl.

Proč je povrch ošetřený keramikou hydrofobní?

Může za to vysoký kontaktní úhel, při 110° se už voda nemá šanci udržet na povrchu.

A výsledek?

Sklovitý lesk s výraznou hloubkou.

  • SDÍLEJ:
Contact

Spojte se s námi.

A zjistěte, jak se můžeme postarat o váš vůz.

Navštivte naše studio.

Hviezdoslavova 1158/47
627 00 Brno

Probereme Vaše představy.

Neslibujeme nemožné, nejcennější je pro nás vaše důvěra. Jsme partnery i přáteli.

Poradíme.

A navrhneme nejvhodnější postup s ohledem na Váš předpokládaný rozpočet.

Rychlý kontakt

(+420) 731 113 730

info@mcgloss.cz

Kdy nás zastihnete?

Každý všední den mezi 10-16. Před vaši návštěvou si s námi ale prosím domluvte vhodný termín, rádi vám vyjdeme vstříc. Potřebujeme si totiž vyhradit čas, abychom se vám mohli věnovat v maximální míře.

Přijímáme


Jsme plátci DPH.

Contact